Ikea nysjön

NYSJÖN Højskab, hvid, 30×190 cm – IKEA

I IKEA mener vi, at træ, der er indkøbt ansvarligt, er en vigtig drivkraft i forhold til at begrænse klimaforandring. I 2012 satte vi os et mål om, at vores træ …

NYSJÖN Højskab, hvid, 30×190 cm Højskabet giver masser af opbevaring til dine vigtigste ting, men optager ikke ret meget gulvplads. Du kan montere lågen, så den åbner til venstre eller højre – afhængig af, hvad der passer bedst i dit badeværelse. En god løsning, hvis du kun har lidt plads.

NYSJÖN Underskab til vask med 2 låger, hvid, 50×65 cm

NYSJÖN Underskab til vask med 2 låger, hvid, 50×65 cm – IKEA

NYSJÖN Underskab til vask med 2 låger, hvid, 50×65 cm Den perfekte størrelse, når du har brug for at være økonomisk med pladsen. 2 låger bruger mindre plads i dybden end 1 bred låge, når de er åbne, og indvendig er der masser af hyldeplads til toiletartikler, håndklæder og toiletpapir.

NYSJÖN / BJÖRKÅN Badeværelsesmøbler, 5 dele … – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Badeværelsesmøbler, 5 dele, hvid/SÄLJEN blandingsbatteri, 54x40x98 cm – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Badeværelsesmøbler, 5 dele, hvid/SÄLJEN blandingsbatteri, 54x40x98 cm Et pladsbesparende sæt til dit lille badeværelse. Du kan opbevare håndklæder og kurve i skabet og beundre synet i spejlet. Et frisk udtryk i mat hvid med et markant blandingsbatteri i en sort kontrastfarve.

NYSJÖN / BJÖRKÅN Underskab til vask med 2 låger, hvid …

NYSJÖN / BJÖRKÅN Underskab til vask med 2 låger, hvid/PILKÅN blandingsbatteri, 54×80 cm – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Underskab til vask med 2 låger, hvid/PILKÅN blandingsbatteri, 54×80 cm Et pladsbesparende sæt til dit lille badeværelse med et skab til vask til dine håndklæder, kurve og toiletpapir. Et frisk udtryk i mat hvid, der lyser op i rummet.

NYSJÖN Skab til vasketøj, hvid, 40×190 cm – IKEA

NYSJÖN Skab til vasketøj, hvid, 40×190 cm Du kan øve dig i at skyde til måls, samtidig med at du sorterer vasketøj. Hvidt foroven og kulørt forneden. Sæt 2 skabe ved siden af hinanden – så får du mere tid til at øve dig med mørkt tøj og tøj, der skal vaskes på skåneprogram.

NYSJÖN Underskab til vask, hvid, 50×83 cm – IKEA

NYSJÖN Underskab til vask, hvid, 50×83 cm Den perfekte størrelse, når du har brug for at være økonomisk med pladsen. Der er plads til rør bagerst i skabet og masser af hyldeplads til håndklæder, flasker, hårtilbehør og toiletpapir. Du får masser af hyldeplads – og plads til rør bagerst i skabet.

NYSJÖN / BJÖRKÅN Badeværelsesmøbler, 6 dele, hvid …

NYSJÖN / BJÖRKÅN Badeværelsesmøbler, 6 dele, hvid/PILKÅN blandingsbatteri, 54x40x98 cm – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Badeværelsesmøbler, 6 dele, hvid/PILKÅN blandingsbatteri, 54x40x98 cm Et pladsbesparende sæt til dit lille badeværelse. Slanke skabe til håndklæder og kurve, og et vægskab med skydelåger med spejlglas, der skjuler alle de småting, du bruger hver dag. Et frisk udtryk i mat hvid.

NYSJÖN / BJÖRKÅN Skab til vask med 1 låge, hvid … – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Skab til vask med 1 låge, hvid/SÄLJEN blandingsbatteri, 54×98 cm – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Skab til vask med 1 låge, hvid/SÄLJEN blandingsbatteri, 54×98 cm Et pladsbesparende sæt til dit lille badeværelse. Du kan opbevare håndklæder og kurve i skabet og beundre synet i spejlet. Et frisk udtryk i mat hvid med et markant blandingsbatteri i en sort kontrastfarve.

NYSJÖN / BJÖRKÅN Underskab til vask med 2 låger … – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Underskab til vask med 2 låger, hvid/SÄLJEN blandingsbatteri, 54×80 cm – IKEA

NYSJÖN / BJÖRKÅN Underskab til vask med 2 låger, hvid/SÄLJEN blandingsbatteri, 54×80 cm Et pladsbesparende sæt til dit lille badeværelse. Du kan opbevare håndklæder og kurve i skabet og beundre synet i spejlet. Et frisk udtryk i mat hvid med et markant blandingsbatteri i en sort kontrastfarve.

Keywords: ikea nysjön, nysjön ikea