Lyskæde jem og fix

Lyskæder – Jem & Fix

Lyskæder | jem & fix

Indendørs lyskæder. Mangler du lidt ekstra julestemning derhjemme? En nem og hurtig måde at skabe den rette, hyggelige julede stemning, er ved at dekorere din …

I jem & fix har vi lyskæder til indendørs og udendørs brug i alle længder, farver, typer og udformninger. Køb online eller se udvalget i vores butikker

Lyskæde med 100 LED-pærer 9,9 meter – Jem & Fix

Lyskæde med 100 LED-pærer 9,9 meter | jem & fix

På denne side finder du et spændende sortiment af lyskæder, LED-dekorationer, klyngelys og lys til flagstangen og meget andet. Hos jem & fix finder du et stort …

Lyskæde med 100 LED-pærer til inde og ude brug. Lyskæden er 19,9 meter lang. Køb den her hos jem & fix, hvor du finder et stort udvalg af julebelysning.

Lyskæde m/timer 50 LED-pærer 4,9 meter – Jem & Fix

Lyskæde m/timer 50 LED-pærer 4,9 meter | jem & fix

Lyskæde med batteri og 40 LED-pærer, som giver et varmt hvidt lys. Med timer, så den tænder og slukker automatisk. Find den hos jem & fix sammen med resten …

Denne lyskæde har 50 LED-pærer og bruger batteri. Den afgiver et varmt hvidt lys og skal bruges udendørs. Den er 5,4 meter lang i alt. Med indbygget timer. Køb den her hos jem & fix, hvor du finder et stort udvalg af julebelysning.

Lyskæde med 200 LED-pærer 19,9 meter – Jem & Fix

Lyskæde med 200 LED-pærer | jem & fix

for 4 dage siden — Denne lyskæde har 300 LED-pærer og bruger batteri. Den afgiver et varmt hvidt lys og skal bruges udendørs. Den er 30,4 meter lang i alt.

Lang og flot lyskæde med 200 LED-pærer, der giver et varmt hvidt lys. Længde på 29,9 meter. Kan bruges både inde og ude. Køb den her hos jem & fix.

Lyskæde m/timer 80 LED-pærer 3,9 meter – Jem & Fix

Lyskæde m/timer 80 LED-pærer 3,9 meter | Køb hos jem & fix

Lyskæde med batteri og 80 LED-pærer, som giver et varmt hvidt lys. Med timer, så den tænder og slukker automatisk. Find den hos jem & fix sammen med resten af vores udvalg af dekorationer og andet tilbehør til julen.

Lyskæde m/timer 200 LED-pærer 19,9 meter – Jem & Fix

Lyskæde m/timer 200 LED-pærer 19,9 meter | jem & fix

Denne lyskæde har 200 LED-pærer og bruger batteri. Den afgiver et varmt hvidt lys og skal bruges udendørs. Den er 20,4 meter lang i alt. Med indbygget timer. Køb den her hos jem & fix, hvor du finder et stort udvalg af julebelysning.

Indendørs Lyskæder | Se Vores Flotte Udvalg i jem & fix

Flotte indendørs lyskæder med LED-pærer – faste lave priser på vores sortiment og mulighed for at købe online her.

Dekorativ belysning – udendørs – Jem & Fix

Dekorativ belysning – udendørs | jem & fix

Udendørs belysning kan bruges til at skabe hyggelige og festlige stemninger samt til at markere julen. På denne side finder du et spændende sortiment af lyskæder, LED-dekorationer og meget andet. Se mere her hos jem & fix.

Lyskæde m/timer 40 LED-pærer 1,9 meter | Køb hos jem & fix

Lyskæde med batteri og 40 LED-pærer, som giver et varmt hvidt lys. Med timer, så den tænder og slukker automatisk. Find den hos jem & fix sammen med resten af vores udvalg af dekorationer og andet tilbehør til julen.

Lyskæde m/timer 300 LED-pærer 29,9 meter | Køb hos jem & fix

Denne lyskæde har 300 LED-pærer og bruger batteri. Den afgiver et varmt hvidt lys og skal bruges udendørs. Den er 30,4 meter lang i alt. Med indbygget timer. Køb den her hos jem & fix, hvor du finder et stort udvalg af julebelysning.

Keywords: lyskæde jem og fix, lyskæder jem og fix, lyskæder tilbud, net lyskæde, prop med lyskæde jem og fix, lyskæde batteri jem og fix, party lyskæde jem og fix