Tips til at få en mere privat have

Har du en meget åben have, hvor alle kan se, hvad der foregår, når de går eller kører forbi? I så fald kan det være, at du synes, at det er en smule irriterende, da du gerne vil have lidt mere privatliv. Men hvad gør du så? Der findes heldigvis flere løsninger, som du kan vælge mellem. Læs med videre her og find tips til at få en mere privat have.

Sæt et hegn op

For at få mere privatliv i din have kan du vælge at sætte et hegn op. Du kan vælge mellem et væld af forskellige løsninger, så du kan få netop det hegn, som du bedst kan lide. Du kan eksempelvis tage et kig på et pileflethegn for at se, om det er den mest optimale løsning for dig og din have.

Plant en hæk

Hvis du drømmer om et levende hegn, så kan du vælge at plante en hæk. Det kan naturligvis også være andre planter. Vælger du en hæk, er det vigtigt at have i mente, at det vil tage noget tid, før hækken er stor nok til at give dig privatliv. Er dette et problem for dig, bør du vælge en færdighæk. 

Træer og buske forskellige steder er også en god idé

Sidst men ikke mindst kan du plante træer og buske forskellige steder i din have for at få mere privatliv. Dette kan være den bedste løsning for dig, hvis du ikke er vild med hverken at sætte et hegn op eller plante en hæk.